Stigao Sony Ericsson D750i

NA HRVATSKOM tržištu dostupan je Sony Ericsson D750i, mobilni telefon namijenjen isključivo europskim tržištima T-mobilea.

D750i je mobilni telefon za kratka putovanja i praznike; nudi 2 megapikselnu kameru, MP3 svirač glazbe, FM radio i program za prijevod sa stranih jezika. Ovaj praktični uređaj svom korisniku štedi prostor u putnoj torbi ili ruksaku.

Povrh svega, D750i sadrži funkcije poput autofokusa (poznatog iz svijeta klasičnih digitalnih fotoaparata), 4x digitalnog zooma, funkcije za smanjenje efekta crvenih očiju i intuitivnog korisničkog sučelja.

Dostupna je i dodatna oprema, uključujući bljeskalicu koja se priključuje na telefon i daje mogućnost fotografiranja i u mraku. D750i može pohraniti impresivnu količinu slika i glazbe, zahvaljujući internoj memoriji od 38MB i Memory Stick Duo kartici od 64 MB koja se dobiva s telefonom.

Memorija se može dodatno proširiti jer je telefon kompatibilan s Memory Stick PRO Duo karticom od 2 GB.

Kao posebnu mogućnost, D750i nudi T-Mobileov paket usluga T zone koji korisnicima omogućava pristup brojnim uslugama na web stranici, poput najnovijih vijesti i lokalne vremenske prognoze. D750i će se distribuirati isključivo kroz prodajnu mrežu T-mobilea i bit će dostupan na njegovim europskim tržištima.

Pročitajte više