Stiže spinoff Mandaloriana, prati najzloglasnijeg lovca na glave u galaksiji

Screenshot: Youtube

NOVA serija smještena u svemir Ratova zvijezda, The Book of Boba Fett, dobila je svoj prvi trailer uoči debija na Disney+ kanalu 29. prosinca.

Trailer pruža prvi pogled na nadolazeći spinoff o najzloglasnijem lovcu na glave u galaksiji.

Boba Fett je jedan od najpopularnijih likova iz Ratova zvijezda. Zaokupio je maštu obožavatelja u filmovima Carstvo uzvraća udarac i Povratak Jedija, unatoč kratkoj minutaži na ekranu. Njegov lik kasnije je objašnjen u romanima o Ratovima zvijezda, u prequelovima i na kraju u hit seriji Mandalorian.

The Book of Boba Fett prvi put je najavljen u sceni nakon odjavne špice na kraju posljednje sezone Mandaloriana u prosincu.

The Book of Boba Fett smješten je neposredno nakon te scene, u kojoj je Fett (Temuera Morrison), uz pomoć kolege lovca na glave Fenneca Shanda (Ming-Na Wen), ubio Biba Fortunu i povratio palaču i teritorij koji je nekada držao Jabba the Hutt. Serija prati Fettove napore da uvede red u posjed bivšeg gospodara kriminala.

Serija je također samo prvi od nekoliko planiranih spinoffova na Mandalorian koje Disney priprema za Disney+. Tvrtka također radi na Ashoka and Rangers of the New Republic. Najavljene su i ostale serije smještene u svemir Ratova zvijezda koje će biti dostupne na streaming servisu u budućnosti, uključujući prequel Rogue One Andor, Obi-Wan Kenobi, Lando, The Acolyte i buduće sezone The Bad Batch i Mandaloriana.

Pročitajte više