Stjuardesa otkrila kako dobiti kraljevski tretman u avionu i razljutila ljude

Foto: TikTok

KAT KAMALANI, stjuardesa koju na TikToku prati više od 720 tisuća ljudi, otkrila je kako putnici mogu dobiti poseban tretman na letovima.

"Ako napravite ovu jednostavnu stvar u zrakoplovu, obećavam vam da ćete dobiti kraljevski tretman", započela je priču u videu koji je objavila na TikToku.

"Biti stjuardesa je iscrpljujući posao. Radimo u različitim vremenskim zonama, budimo se u različito vrijeme i imamo posla s bijesnim ljudima. Obećavam vam, sljedeći put kad budete letjeli, ako želite poseban tretman, ovo je sve što morate učiniti", objasnila je. 

@katkamalani

Your flight will change DRAMATICALLY ##onvacation ##adayinmylife ##travelhacks ##momsoftiktok

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Kat je rekla ljudima na TikToku da trebaju biti pristojni prema stjuardesama i kupiti im poklon poput bona, čokolade ili balzama za usne.

"Znat ćemo kako izgledate i gdje sjedite i bit ćete zbrinuti", rekla je. U opisu snimke napomenula je da će se na ovaj način let dramatično promijeniti. 

Dok su pojedini korisnici TikToka oduševljeni ovime, drugima se ideja ne sviđa.

"Uvijek im dajem krafne i lijepo se ponašaju prema meni", "Nikad nisam razmišljao o davanju malih poklona, ali ima smisla", "Trebamo potkupljivati stjuardese ako želimo da nas tretiraju kao ostale ljude", "Trebaju se ponašati prema svima jednako. To je njihov posao", "Samo obavljajte svoj posao, ozbiljno", raspravljali su korisnici u komentarima ispod videa. 

Pročitajte više