Što biste napravili da dobijete jackpot? Dejan ga je osvojio, evo što će s milijunima

Foto: Shutterstock

KOLIKO ste puta maštali o milijunskom dobitku kojim biste ostvarili sve svoje želje i snove?

Osvajanje jackpota mnogima je jedna od najdražih maštarija, a većina nas već i zna što bi s višemilijunskim dobitkom. Što biste prvo napravili da osvojite preko četiri milijuna kuna, kome biste rekli, a kome biste možda prešutjeli ovaj veliki dobitak, odlučili smo provjeriti.

Matea (27) iz Zagreba ove se godine upustila u vlastiti poslovni pothvat te kaže kako bi dio osvojenog iznosa sigurno potrošila na razvoj vlastite tvrtke i zapošljavanje dodatnih ljudi. "No osim ulaganja u vlastitu tvrtku naravno da bih malo i guštala. Roadtrip po Americi nešto je što si priželjkujem pa bi to sigurno bila jedna od prvih stvari koje bi napravila", iskrena je naša sugovornica te dodaje kako za dobitak ne bi rekla baš nikome.

Za razliku od Matee, naš drugi sugovornik Tin (41) iz okolice Zagreba kaže kako bi sretnu vijest podijelio sa svima. "Okupio bih obitelj i prijatelje, dobro ih počastio i svima pomogao s njihovim nekim možda financijskim problemima ili bih im uskočio oko ostvarivanja želja koje imaju." Dodaje kako bi dio novca ipak stavio sa strane i dobro razmislio što će s njim.

Marija (20) je iskreno i bez puno razmišljanja odgovorila na naše pitanje: "Odmah bih otišla u jedan pravi ženski šoping s mamom i sestrom, a tati bih kupila novi auto. O dobitku bih obavijestila samo najbliže."

Andrija (35) kaže kako je višemilijunski dobitak sigurno san svakog Hrvata. "Tko ne bi volio osvojiti 4 milijuna kuna? To bi značilo da možete ostati živjeti u Hrvatskoj i sebi i svojoj djeci osigurati dobar život." Dodaje kako bi dio novca sigurno i donirao nekoj udruzi.

Dok naši sugovornici zasad samo maštaju o velikom dobitku, Dejanu iz okolice Zagreba san se nedavno i ostvario.

Dejan je osvojio Rizk Mega Jackpot veći od 4.200.000 kuna

Na listu hrvatskih milijunaša nedavno se upisao i Dejan iz okolice Zagreba zahvaljujući osvojenom Rizk Mega Jackpotu u iznosu od gotovo četiri milijuna i tristo tisuća kuna.

Zvuči nevjerojatno, zar ne?

A još je nevjerojatnija i priča o ovom dobitku. Naime, prvi Rizk Mega Jackpot rastao je točno 13 dana i 7 sati, punio se svakim novim ulogom, sve dok 13.12. Dejan na svoju omiljenu slot igru Tome of Madness nije stavio 20 kuna i upalio autoplay (automatske vrtnje). Kako je igra bila na autopilotu, stavio je mobitel u torbu i otišao u trgovinu. Desetak minuta kasnije, provjerio je mobitel i vidio da su vrtnje stale. Prvo je mislio da nešto nije u redu s internetom, a onda je uslijedio ogroman šok. Bio je bogatiji za preko 4 milijuna kuna.

Da je upravo on postao milijunaš u samo desetak minuta Dejan još uvijek ne može vjerovati, a za svoj je dobitak rekao samo supruzi. S osvojenim će novcem, kako kaže, završiti radove na kući, a veći dio novca staviti djeci u štednju.

Jeste li vi sljedeći hrvatski milijunaš?

Ako ste i vi jedni od onih koji stalno maštaju o dobitku, ali nikad ništa ne zaigraju, vrijeme je da to promijenite i vidite jeste li sretne ruke na Rizk Casinu.

Rizk Mega Jackpot progresivni je jackpot, što znači da se njegova vrijednost neprestano povećava sve dok se ne pojavi sretni dobitnik, nakon čega kreće ispočetka. Iz Rizk Casina poručuju kako se jackpot može osvojiti u bilo kojem trenutku te se u potpunosti oslanja na algoritam koji jamči njegovu nasumičnost, a samim time i pravednost. Ne postoji način da bude "namješten" ili zaustavljen.

Sve detalje provjerite ovdje.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Rizk Casinom. 

Pročitajte više