Što ćemo gledati u siječnju? Stiže sezona filmova i serija za svačiji ukus

Foto: Press

OVE godine siječanj dolazi u drugačijem izdanju – potpuno zanimljiv i ispunjen.

Trenutno pred nama vlada mjesec u kojem smo skloniji oblačiti se toplije, ispijati vruće napitke i najčešće večeri provoditi na kauču pod dekom u udobnosti svoga doma. Pošto nam se svima uvijek čini da siječanj traje duže nego bilo koji drugi mjesec, upravo zato trebali bismo ga kvalitetno iskoristiti i posvetiti vrijeme više sebi. Za one kojima zabava nije čitanje knjiga, sigurni smo da će pronaći nešto za sebe u nastavku noviteta koje donosimo.

Opuštajući sadržaj kao svakodnevnica

Ukoliko ne želite upasti u siječanjsku depresiju i ako ste u potrazi za zanimljivim sadržajem koji će vas opustiti i zabaviti u najhladnijem mjesecu – na pravom ste mjestu! Predstavljamo Vam novitete koje možete gledati preko već dobro poznate usluge GONET.TV koji osigurava mnošto filmova, serija i ostalih zabavnih programa. Na mogućnost imate emitiranje više od 107 programa uživo, besplatno i neograničeno snimanje i premotavanje sadržaja ili gledanje unatrag – što je odlična stvar ako nešto propustite.

U nastavku izdvajamo neke od najzanimljivijih naslova filmova i serija koji se premijerno prikazuju na programima Cinemax, HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima uz GONET, kao i na uslugama videa na zahtjev. 

HBO paket je dostupan putem platforme GONET.TV besplatno za nove kijente.

Cinemax

ŠIVA (Shiva Baby)

"Šiva" je mračno razigrana komedija nelagode o mladoj biseksualnoj ženi koja se bori s tradicijom i neovisnošću. Priča prati Danielle, studenticu pred diplomom koja je suočena s nizom sve neugodnijih i ponižavajućih susreta na vrhuncu cjelodnevne šive, židovskog okupljanja prijatelja i rodbine u razdoblju tugovanja. Pod budnim pogledom svojih neurotičnih, ali dobronamjernih roditelja, Danielle je bombardirana znatiželjnim pitanjima prepotentnih rođaka i zgrožena pojavom bivše djevojke u koju je i dalje zatelebana. U još katastrofalnijoj slučajnosti, Daniellein tajni sponzor neočekivano dolazi sa ženom i uplakanom bebom o kojoj ništa nije znala, eskalirajući napetost do mučnog vrhunca.

BIK (Bull)

U središtu je filma 14-godišnja Kris (Amber Havard), koja, nakon što je u naletu mladenačkog prkosa razvalila kuću svoje susjede, izgleda predodređena da krene majčinim stopama do državne kaznionice. Kako bi se iskupila, prisiljena je pomoći Abeu Turneru (Rob Morgan), bivšem jahaču bikova koji nekako krpa kraj s krajem na teksaškim rodeima, s poslovima kod kuće i na radnom mjestu. Dok putuje s Abeom, otkriva strast prema jahanju bikova.

Cinemax 2

PROBUĐENI (Awaken)

Izvršni producenti Terrence Malick ("Drvo života") i Godfrey Reggio (dokumentarna serija "Qatsi") te Liv Tyler u ulozi pripovjedačice donose jedinstveno i pravovremeno filmsko iskustvo koje sadrži impresivne slike, prekrasne kulture i nadahnjujuću poruku. Film "Probuđeni" istražuje odnos čovječanstva s tehnologijom i prirodnim svijetom.

O BESKRAJU (About Endlessness)

"O beskraju" je odraz ljudskog života u svoj njegovoj ljepoti i okrutnosti, sjaju i banalnosti. Lutamo, kao u snu, nježno vođeni svojim pripovjedačem u stilu Šeherezade.Istovremeno oda i jadikovka, "O beskraju" predstavlja kaleidoskop svega što je vječno ljudsko, beskonačnu priču o ranjivosti postojanja.

POSLIJE LJUBAVI (After Love)

Dostupno od 29. siječnja uz GONET

Premijera: 29. siječnja u 20.30 na Cinemax 2

Mary Hussain (Joanna Scanlan), koja je prešla na islam kada se udala i sada je u ranim šezdesetim godinama, mirno živi sa svojim suprugom Ahmedom. Nakon njegove neočekivane smrti, iznenada je postala udovica. Dan nakon pokopa, ona otkriva da je Ahmed imao tajni život samo 33 km dalje od njihove kuće u Doveru, preko Kanala u Calaisu. Šokantno otkriće prisiljava je da ode onamo kako bi saznala više i dok se bori s narušenim osjećajem identiteta, njezina potraga za razumijevanjem ima iznenađujuće posljedice.

Ukoliko ste više ljubitelj serija te ukoliko volite binganje, oduševit će vas neki od nadolazećih naslova.

HBO

EUFORIJA II (Euphoria II)

Dramska serija o odrastanju "Euforija" prati skupinu srednjoškolaca dok prolaze kroz ljubav i prijateljstvo u svijetu droge, seksa, trauma i društvenih medija. Glumica i pjevačica Zendaya predvodi glumačku postavu.

POZLAĆENO DOBA (The Gilded Age)

Premijera je 25. siječnja uz GONET

Američko pozlaćeno doba bilo je razdoblje golemih ekonomskih promjena, golemih stečenih i izgubljenih bogatstava te porasta nejednakosti između starih i novih bogataša. U tom kontekstu, priča počinje 1882. predstavljajući mladu Marian Brook, siroče generala Unije, koja se useljava u njujorški dom svojih potpuno staromodnih, bogatih teta Agnes van Rhijn i Ade Brook. U pratnji Peggy Scott, uspješne Afroamerikanke, Marian se nehotice upleće u društveni rat između jedne od svojih teta, izdanaka garniture starih bogataša te njezinih nevjerojatno bogatih susjeda, nemilosrdnog željezničkog tajkuna i njegove ambiciozne supruge Georgea i Berthe Russell. Hoće li Marian u ovom uzbudljivom svijetu na rubu modernog doba slijediti ustaljena pravila društva ili će utabati vlastiti put?

KRAJOBRAZNI ARHITEKTI (Landscapers)

Dostupne sve epizode uz GONET

Serija priča jedinstvenu ljubavnu priču naizgled običnog para koji postaje žarište izvanredne istrage kada se u stražnjem vrtu kuće u Nottinghamu otkrije nekoliko mrtvih tijela. Kako istraga napreduje, inspirirani Susaninom opsesijom starim vesternima i klasičnim filmom, fantasti se predstavljaju kao holivudski heroji u narativima koje su sami izmislili.

MILIJARDE VI (Billions VI)

Premijera 24. siječnja uz GONET

Dobitnici Emmyja i Zlatnog globusa, Paul Giamatti i Damian Lewis glume u složenoj drami o politici moći u svijetu visokih financija New Yorka. U petoj sezoni Bobby Axelrod i Chuck Rhoades ponovno raspiruju svoje žestoko rivalstvo, dok se novi neprijatelji uzdižu i nišane. Pionir društvenog utjecaja Mike Prince predstavlja istinsku prijetnju Axeovoj prevlasti, a Chuck je u zavadisa zastrašujućim okružnim tužiteljem. Taylor Mason su vraćeni u Ax Capital, gdje se moraju boriti da zaštite svoje zaposlenike i njihovu imovinu..

ANGELA BLACK (Angela Black)

Dostupne sve epizode uz GONET

Život Angele Black čini se idiličnim: krasna kuća u predgrađu Londona, volontiranje u utočištu za pse, dva divna sina i karizmatičan marljiv muž, Olivier (Michiel Huisman). Međutim, ispod te fasade savršenog doma, Angela (Joanne Froggatt) žrtva je obiteljskog nasilja. Zarobljenoj u vezi iz koje ne može pobjeći, Angeli iznenada pristupa Ed (Samuel Adewunmi), privatni istražitelj koji otkriva Olivierove najmračnije tajne. Neke strašne istine o njezinu mužu šokiraju Angelu. Može li zaista vjerovati Edu? Može li zaista ostaviti život kakav poznaje i napokon se osloboditi Oliviera?

Posebna pogodnost

Uživajte u novim naslovima koji dolaze iz tjedna u tjedan uz mogućnost korištenja GONET.tv besplatnog probnog perioda za samo 1 kunu + dobivate HBO paket na dar! Osim udobnog naslonjača i kokica, jedino što vam je potrebno je brzina od samo 3 Mb/s. Na raspolaganju imate preko 1000 filmova, dokumentaraca, serija te sportskih i dječjih sadržaja.

Ono što će vas sigurno razveseliti je to što je usluga bez ugovorne obaveze, možete odlučiti želite li dalje nastaviti koristiti uslugu i uživati u novitetima koji dolaze, ili jednostavno možete otkazati nakon probnog perioda.

Pogledajte sve TV programe koje možete gledati već od danas, bilo kada, bilo gdje, uživo ili možete gledati unatrag što ste propustili.

Podržani uređaji

Gledajte 108 programa kod kuće ili bilo gdje u EU sa svim pogodnostima: do 30 dana gledanja unatrag, pauziranje, neograničeno snimanje, premotavanje unatrag, videoteka, 1786 filma... Sve što trebate je internetska veza od 3 Mb/s. Za gledanje možete koristiti ove uređaje:

  • SMART TC i Chromecast (veliki ekran, vrhunski doživljaj, jednostavno preuzmite GONET.TV aplikaciju besplatno), GONET.TV BOX (mali uređaj koji vaš TV pretvara u multimedijalni centar), računalo (najbolji način za gledanje TV-a preko računala i prijenosnog računala) i mobitel ili tablet (gledajte TV bilo gdje i bilo kada).

Pročitajte više