Što se dogodilo s Amerikankom koja se udala u Sesvete i snimala svoj hrvatski život

Screenshot: YouTube

AMERIKANKA Kaleigh Hendershot proslavila se u Hrvatskoj kada je na svom kanalu na YouTubeu počela objavljivati videa o životu u Hrvatskoj. Prije nekoliko godina Kaleigh se udala za Hrvata Dominika i preselila u Zagreb, a prvih nekoliko godina bila je oduševljena našom zemljom.

Ipak, ljubav je pukla i prošle godine je objavila da se seli u SAD, a da će njezin muž ostati u Hrvatskoj dok se ne srede papiri. Od prošle godine na svom YouTubeu nije objavila nijedan video.

Gotovo godinu dana kasnije na Instagramu je objavila da su ona i Dominik sada zajedno u Americi.

"Povratak u SAD bila je u najmanju ruku prilagodba. Bilo mi je jako teško. Iako sam znala da će biti tako, nisam mogla znati koliko. Moja vlastita kultura me je živcirala i frustrirala, bila sam usamljena kad sam se sama vratila kući i životi svih mojih prijatelja su se nastavili. Bila sam jako tužna, nedostajali su mi voljeni u Hrvatskoj i bilo je jako bolno odseliti se. Osjećam se kao drugačija osoba! Sretna sam što sada mogu reći da sam 95% prilagođena, ali nemojte nikad misliti da ću ikad postići i tih 5% preostalih", rekla je i dodala da je s njom u Americi njezin muž.

Podsjetimo, prošle godine je objavila da se ipak seli u Ameriku jer ju je život u Hrvatskoj razočarao.

Svoj odnos s Hrvatskom opisala je poput ljubavne veze. "Prva godina je divna i krasna, sve je sjajno i novo, sve prihvaćate... a zatim u tjednima, a možda i danima nešto se dogodi i ta veza se samo preokrene... počnete mrziti partnera. Točno to dogodilo se meni s Hrvatskom", govori Kaleigh te dodaje kako je osjećala da je prestala kontrolirati svoju sudbinu. "Taj odnos počeo je sputavati, mijenjati moju osobnost..."

Uz sve to, kaže i kako je osjećala čežnju za domom. Dodaje kako joj se ne sviđa što je postala te da je imala drugačija očekivanja od Hrvatske. Priznala je i kako su je neki od gledatelja iz Hrvatske upozoravali na to te da su bili u pravu. Tada je rekla da ne želi ispričati specifične situacije koje su joj se dogodile u Hrvatskoj jer bi bile prekontroverzne.

 

Pročitajte više