Što svaki muški ormar treba sadržavati ove zime?

Foto: © ANSONS

SVE NIŽE temperature i blagdani pred vratima idealno su vrijeme za odabir pravih muških zimskih kombinacija, bilo da je riječ o ideji za poklon ili osvježenju postojećeg sadržaja ormara. Boje i uzorci koji u svakodnevicu unose toplinu i kreativnost, i ove su zime kontrast sve kraćim danima i jesenskom sivilu. Osluškujući želje i potrebe modernog muškarca, modna kuća ANSON'S u zimsku kolekciju uvela je bezvremenska pletiva i must have dodatke kultnih brendova i ekskluzivnih imena s kojima će zima biti topla i ugodna. 

Udobnost, funkcionalnost i kvaliteta – i ove su zimske sezone nit vodilje kada je riječ o omiljenim muškim komadima – jaknama. Bilo da se radi o ležernim ili formalnim prilikama, slim fit ili oversized krojevima, ponuda je raznolika i svakom muškarcu omogućuje izbor kreiran prema vlastitom stilu.            

Neizostavan zimski detalj i glavna zvijezda svakog muškog ormara su puloveri koji se lako kombiniraju u dnevnim i večernjim varijantama, od sportske elegancije do casual stila, čemu svjedoče i nezaobilazni nordijski i zimski uzorak. Ako ih kombinirate na hlače od samta, osim udobnosti i topline, nećete proći nezamijećeno.

Niske temperature zahtijevaju i dodatke poput šalova i kapa koji, osim što štite od hladnoće, odlično upotpunjuju svaku modnu kombinaciju. Ove se zime poigrajte bojama i uzorcima, sve je dozvoljeno dokle god su u pitanju kvalitetni materijali poput mješavine viskoze s vunom ili kašmirom.     

Ako ste u potrazi za božićnim poklonom ili želite upotpuniti svoj ormar novim dodacima, kvalitetnim čizmama, toplim hlačama ili puloverima zanimljivih uzoraka, posjetite ANSON'S poslovnicu u Zagrebu, na adresi Ljubljanska avenija 2B, gdje vas očekuje ponuda vrhunskog stila i kvalitete. Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tom Tailor, Hugo Boss i ekskluzivni brendovi MCNEAL i REVIEW samo su neka od zvučnih imena koja ćete pronaći na više od 900 kvadrata u ovom simbolu bezvremenskih klasika i aktualnih trendova za svakog muškarca. ANSON'S nudi jedinstveno iskustvo kupnje, toplu atmosferu i stilski prezentiranu robu, uz mogućnost stvaranja vlastitog stila. Više informacija pronađite na https://www.ansons.com/hr/.

Pročitajte više