Stoka otkrio da ima curu: "Skupa smo već pola godine, idemo zajedno na vjeronauk"

Foto: Facebook

REPER Marin Ivanović Stoka često je progovarao o svojim problemima i borbi s ovisnošću, ali ovaj će Božić, čini se, dočekati u puno sretnijem okruženju.

Nakon što se vratio iz komune, svoje je napore posvetio senzibiliziranju javnosti za problem s drogom, posvetio se vjeri, a za časopis Story otkrio je i da je sretno zaljubljen.

Stoka progovorio o borbi s ovisnošću: "Bog me vratio iz predoziranja i smrti"

"Sve ide u željenom smjeru. Smatram da Bog vrati stostruko ako radiš dobro. Vidim to svaki dan, u zdravlju mojih roditelja i mene, a i u svojoj predivnoj curi. Ona je prekrasna, puno se smijemo, idemo zajedno na vjeronauk. Skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli, lijepi odnos. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu. Ne želim otkrivati previše detalja, ona se ne želi eksponirati. Sretan sam, ona mi je velika potpora i velika kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo", rekao je Stoka.

Teško bolesni dječak poželio da ga Stoka nazove, reper ga iznenadio posjetom i poklonima

Ispričao je i da se ove godine posebno veseli nadolazećim blagdanima koje će napokon moći provesti s najbližima.

"Ovo će mi biti jedan od ljepših Božića. Posljednja dva proveo sam u komuni, sad ću biti s obitelji i ljudima koje volim, svi su zdravi i bit će bajkovito", zaključio je on.  

Pročitajte više