Rita Ora i Taika Waititi trebali bi se uskoro vjenčati: "Odlučili su da je vrijeme"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Rita Ora i njen zaručnik, redatelj Taika Waititi, pripremaju skromnu ceremoniju vjenčanja prije velike zabave za showbiz ekipu koja bi se trebala održati ovog ljeta, piše The Sun.

Izvor blizak paru rekao je engleskom mediju kako nikad nisu bili sretniji: "Za početak ne žele napraviti ništa veliko i ne žele biti razmetljivi. Radi se samo o tome da su zaljubljeni i da su odlučili da je sada pravo vrijeme da odnos postane formalniji."

Dodao je i kako ništa o tome nisu objavljivali na društvenim mrežama. "Nisu imali ono 'Hoćeš li se udati za mene?', nisu objavljivali to na Instagramu", istaknuo je rekavši kako su s vremenom jednostavno postali jako bliski. "To je zapravo jako romantično i dobro odražava njih dvoje kao par", napomenuo je.

Prvo intimno, a onda raskošno

"Njihov je plan vjenčati se čim završe projekti na kojima trenutno rade, i da to bude u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Kasnije će prirediti veliku proslavu u Londonu za sve svoje slavne prijatelje", ispričao je izvor blizak paru.

Inače, Rita Ora i Taiki Waititi u vezi su 18 mjeseci, a prije toga su godinama bili prijatelji. Na Valentinovo ove godine pjevačica je objavila fotku sebe i sadašnjeg dečka od prije 4 godine. "Hvala što si tako cool i što me uvijek zabavljaš", napisala je tom prilikom.

Pjevačica kosovskog porijekla prethodno je hodala s celebrityjima poput Brune Marsa, ASAP Rockyja i Andrewa Garfielda, dok je redatelj maorsko-židovskog porijekla bio u braku s producenticom Chelsea Winstanley od 2011. do 2018. S njom ima dvije kćeri, Matewu Kiritapu i Te Hinekahu.

Pročitajte više