Ajvar, Bojanka... Strankinja nabrojala riječi koje bi bile lijepa imena, jedno je hit

Screenshot: TikTok

STRANKINJA koja živi u Sarajevu objavila je na svom TikTok profilu @deluluish video u kojem je nabrojala nekoliko bosanskih, srpskih i hrvatskih riječi koje bi bile lijepa imena da nemaju značenje, a jedno je postalo hit. 

"Danas" joj se sviđa i kao muško i kao žensko ime, dok je riječ "Banja" slična imenu "Anja", no prema njezinom mišljenju, puno bolja, a zatim je uslijedio potpuni hit. 

"Ako bih imala sina, nazvala bih ga Ajvar. Zvuči puno dobro", izjavila je tiktokerica. 

@deluluish #balkantiktok #imena ♬ original sound - Louisa

"Aleja" je riječ koja joj zvuči kao lijepo žensko ime, a odabrala je gradove Bihać i Sandžak kao potencijalna muška imena koja joj djeluju vrlo "muževno". 

"Narandža" je riječ koja bi joj se jako svidjela kao ime, baš kao i riječ "Razlika", za koju smatra da bi bila lijepo ime. 

"Najdraža mi je riječ 'Karmin'. Ne znam, zato što mojeg muža zovu Armin", objasnila je i za kraj dodala: "I riječ 'Bojanka'. Lijepo žensko ime."

Ajvar i Majoneza 

Njezin video prikupio je više od 800.000 pregleda i brojne komentare. 

"Vrištim", napisala je jedna tiktokerica, a druga komentirala: "Na tragu si nečeg." 

Mnogi su se složili da je Ajvar pobjednik na ovoj neobičnoj listi, a bilo je i onih koji su joj davali prijedloge za imena "Pašteta", "Ćevapi" i "Majoneza". Priznajemo, Ajvar i Majoneza zvuče zaista dobro. 

Pročitajte više