Striptizeta se na najgori mogući način osvetila frajerima koji su joj slali slike penisa

Foto: Facebook

STRIPTIZETA i instruktorica plesa na štangi Chloe-Anne Pasquet odlučila se osvetiti frajerima koji su joj slali slike svog penisa i to je napravila na najgori mogući način, piše DailyMail.

23-godišnjakinja je sve njihove, kako kaže, bolesne poruke i obnažene fotografije poslala njihovim partnericama i članovima obitelji. Nije ni tu stala, već ih je objavljivala na njihovim zidovima na Facebooku.

Chloe-Anne tvrdi da dobiva tri ili četiri slike penisa tjedno od nepoznatih muškaraca na Facebooku i da je odlučila tome stati na kraj i naučiti ih lekciju. Ipak, nakon što je objavila fotku penisa na zidu jednog muškarca, Facebook ju je blokirao na tri dana.

"I tako sam blokirana. Neki mi je frajer poslao sliku svog penisa pa sam je objavila na njegovom zidu i poslala i njegovoj obitelji uz poruku da ga nauče da je ovakvo ponašanje neprihvatljivo. Facebook je odgovorio tako što me je blokirao. 100% bih to napravila opet", napisala je.

"Muškarci koji se ovako ponašaju tretiraju žene kao smeće. Često su me nazivali i droljom, a i mnoge su se moje prijateljice našle u istoj situaciji", rekla je.

"Svoje obnažene fotke uglavnom mi šalju muškarci u četrdesetima, ali nekad dobijem i fotke od tinejdžera koje zatim pošaljem njihovim mamama uz poruku: 'Trebali biste popričati sa svojim sinom'. Mom dečku osobito nije lako zbog ove situacije", izjavila je i dodala da ima javan profil na Facebooku zbog prirode svog posla, ali da nema pojma kako je nađu.

Pročitajte više