Studentica naplaćuje izlaske s muškarcima, zaradila je više od 25 tisuća kuna

Foto: Daily Star

STUDENTICA iz Kanade zaradila je više od 5000 kanadskih dolara (oko 25 tisuća kuna) od izlazaka s muškarcima – no tvrdi da ne nudi ništa seksualno zauzvrat.

Zoey iz Toronta prodaje svoje društvo, a muškarci s kojima izlazi nerijetko je obasipaju darovima i znakovima pažnje. Zoey želi biti medicinska sestra, a kako bi zaradila nešto novaca sa strane dok uživa u studentskom životu, prijavila se na stranicu What's Your Price na preporuku prijateljice.

Ta stranica spaja single članove koji su spremni platiti za spojeve. Zajednica trenutno ima više od 2 milijuna članova te ubrzano raste. Zoey kaže kako joj je stranicu preporučila prijateljica. "Bila sam zaintrigirana i malo ljubomorna što je našla nekoga poput čovjeka kojeg je opisala pa sam se i ja odlučila priključiti", rekla je za Daily Star.

Kaže kako joj je i ta dating stranica omogućila prilike da se druži s ljudima koji odudaraju od njezinog tipičnog društvenog kruga. "Na ovom sajtu mogu upoznati ljude koji su već diplomirali, imaju svoje poslove i više životnog iskustva nego što ga mogu steći družeći se s ljudima koji su mi više slični."

Financijske koristi nesumnjive su još jedan razloga zašto se studentica pridružila stranici. Ne samo da joj plaćaju da izlaze s njom već ima i brojne druge pogodnosti.

"Kompenzacija mi pomaže s edukacijom i stanarinom jer živim sama...mislim da su najveća povlastica darovi koje nekad dobijete od pažljivih muškaraca", kaže.

Dodaje kako se u biografiji mogu opisati zanimanja i interesi. "Muškarac je vidio da sam studentica i kupio mi novi laptop. Rekao je da je vidio da sam studentica i da vjerojatno trebam novi laptop."

Zoey kaže kako je dobila i brojne darovne kartice, i to baš za dućane koje voli. "Primjerice, obožavam videoigre pa mi je tip dao poklon karticu na steamu – preslatko."

Iako bi bilo lako pretpostaviti da Zoey mora ponuditi seksualne usluge muškarcima koji joj plaćaju, ona kaže da to nije slučaj. "Nikad nisam morala spavati s muškarcem kako bih dobila bilo kakve darove – oni me iskreno darivaju i čak ni ne spominju bilo kakve zahtjeve", zaključuje.

Pročitajte više