Sud ga proglasio krivim: Brat Nicki Minaj četiri puta tjedno silovao je svoju pokćerku

Foto: Guliver Image/Splash/Getty Images

BRAT reperice Nicki Minaj, Jelani Maraj proglašen je krivim za opetovano silovanje 11-godišnje pokćerke, dok je njena majka bila na poslu.

Kako pišu strani mediji, 38-godišnji Maraj sad je osuđeni seksualni prijestupnik, a prijeti mu doživotna kazna zatvora. Njegov odvjetnik najavio je žalbu na presudu, a tvrdi da ga je majka djevojčice optužila kako bi izvukla od Nicki 25 milijuna dolara za svoju šutnju.

Tužiteljica Emma Slane te je optužbe Marajeve obrane nazvala suludima, a njihov klijent odveden je u zatvor bez mogućnosti izlaska iz njega uz jamčevinu.

Djevojčica, kojoj je danas 14 godina, na sudu je detaljno opisala kako ju je tadašnji očuh silovao najčešće četiri puta tjedno, ponekad i dvaput dnevno, uglavnom kad su bili sami kod kuće.

Tragovi DNK pronađeni na njenoj pidžami odgovaraju očuhu, a njen brad ispričao je da je vidio jedan od seksualnih napada. Tužiteljica je poroti rekla da odlučuju o tome jesu li iskazi dvoje djece laž.

"Zašto bi tako lagali? Pa život nije predstava na Broadwayu, ovo je stvarni život, sa stvarnim posljedicama", rekla je.

"Ovo je sve zbog novca i osvete", rekao je pak Marajev odvjetnik David Schwartz.

Odvjetnik koji je jedno vrijeme zastupao djevojčinu majku potvrdio je da su tražili 25 milijuna dolara za izvansudsku nagodbu, no izjavio je da njegova klijentica nije znala za to.

Nakon toga otkazala mu je punomoć. 

Pročitajte više