Suki Waterhouse i Robert Pattinson u tajnosti su dobili prvo dijete

Foto: EPA

MANEKENKA i glumica Suki Waterhouse i njezin zaručnik, glumac Robert Pattison, u tajnosti su postali roditelji. To potvrđuju fotografije koje je objavio Daily Mail. Na njima je par u ležernoj šetnji Los Angelesom, a Robert gura dječja kolica svjetlo-ružičaste boje. 

Suki je hodala odmah pored svog zaručnika i djeteta, a zbog boje kolica mnogi nagađaju da je paru stigla djevojčica.

Početkom mjeseca je još imala trbuščić

Suki i Robert vrlo su tajanstveni po pitanju svoje veze. Zadnji put su snimljeni početkom mjeseca, kada je Suki još uvijek imala trudnički trbuščić. No posljednja tri tjedna nije bila snimljena u javnosti niti je bila aktivna na društvenim mrežama. 

Par je u vezi nešto više od pet godina, a da čekaju dijete, pjevačica otkrila u studenom prošle godine kada je tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju istaknula trudnički trbuh.

"Odlučila sam odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi vas to moglo odvratiti od nečeg drugog što se događa sa mnom", rekla je tada.

Krajem prošle godine strani mediji izvijestili su da se par zaručio nakon što je Suki snimljena u javnosti s dijamantnim prstenom na ruci. "Oni su zaručeni. Oboje se žele vjenčati. Njima je to važno", rekao je tada izvor za People. 

Pročitajte više