Sultan koji kamenuje gayeve godinama bludniči i ima harem pun mladih djevojaka

Screenshot: YouTube

NA BRUNEJU je 3. travnja stupio na snagu zakon po kojemu će osobe uhvaćene u homoseksualnom odnosu ili preljubu biti kamenovane do smrti. Brunejem već 52 godine vlada sultan Hassanal Bolkiah koji je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. CNN piše da novim zakonom sultan popušta pritisku islamista u Aziji, ali i sakriva raskalašeni život koji godinama žive on i njegov brat, princ Jefri Bolkiah. Tijekom osamdesetih i devedesetih bili su poznati po svom raskalašenom životu punom seksa, bludničenja i rasipnosti.

Tako su, primjerice, braća imala luksuznu jahtu zvanu Sise, a manji brodovi koji su je pratili zvali su se Bradavica 1 i Bradavica 2.

Sultan i prinčevi imaju i svoje hareme u kojima je nekoliko stotina žena. U haremu princa Jefrija bile su i dvije poznate Amerikanke,  glumica Jillian Lauren i bivša miss Shannon Marketic.

Lauren je izjavila da se s princom seksala nekoliko stotina puta, ali da se seksala i sa sultanom. Marketic je pak pokušala tužiti princa i sultana tvrdeći da je bila zlostavljana i ponižavana. Također, kazala je da je u svakom trenutku u palači 30 do 100 djevojaka spremnih na seksualne radnje s nekim od prinčeva ili sa sultanom.

Sultanov bračni život također je čudan i ne daje puno blagodati njegovim suprugama. Sultan se ženio tri puta, a dvije žene je otpustio, odnosno razveo se od njih ne ostavljajući im nikakva prava, titulu ili novac.

 

Pročitajte više