Suluda priča obožavateljice: Zakonski promijenila prezime u Bieber, te spava s "njim" u krevetu

Screenshot: Youtube

NEKI FANOVI nemaju granica, a mnogi svoje idole stavljau u nebesa i štuju poput božanstva. Tako je jedna Britanka toliko opsjednuta Justinom Bieberom da je čak i zakonski dodala njegovo prezime na svoje - to joj je inače bio poklon za 18. rođendan od mame.

Sve je počelo kada je imala 16 godina, a šest godine poslije opsesija je nije napustila, već se samo još više okrenula ideoliziranju pop zvijezde. Gabrielle Newton - Bieber sada je otkrila svoju priču za BBC jer se nada da će napokon upoznati "svojeg muža", kako tepa Justinu Bieberu.

To to nije sve. Ima čak i kartonskog Justina s kojim spava u krevetu, cijela soba joj je puna njegovog lika, a ima i pet tetovaža na svojem tijelu koje su posvećene upravo njemu.


"Sada ga volim više nego kada sam bila tinejdžerka. Nikad ne bih izašla na spoj s nekim drugim, osim ako nije identični blizanac Justina. Kada pričam s drugim ljudima, uvijek im kažem da je Justin moj suprug. Da ga zaista sretnem, briznula bih u plač. Da sutra osvojim jackpot, jednostavno bih se odselila živjeti blizu njega", kaže Gabrielle koja zasigurno spada u ekstremne fanove.

A kako bi reagirala? Možda bi počela vrištati ili bi bila na rubu nesvijesti baš kao i ove sretnice koje su upoznale svog idola.

S druge pak strane, Justin je skupio i druge fanove. Ne slušaju ga samo klinke, a mnogi i hvale njegov novi album.

Pročitajte više