Supertalent: 92-godišnji "frontman" umirovljeničkog zbora zaprosio kan-kan plesačicu



DOSAD najmasovnija audicija za Supertalent dovela je pred publiku i žiri i masu talenata. Već je prvi dio zagrebačke audicije s pedesetak kandidata dokazao kako pravila postoje da bi se kršila, pa su najtalentiraniji u Zagrebu bili oni najstariji. Sedamdesetosmogodišnja kan-kan plesačica i 'frontman' umirovljeničkog zbora u devedesetdrugoj godini, otvorili su audiciju i natjerali prisutne da se zapitaju što tek slijedi.

Umirovljenici i članovi žirija su na tren zamijenili uloge

Gospodin Milan je na pozornici pjesmom zaprosio gospođu Danicu koja je spremno odgovorila "da". Danica se kasnije požalila kako je ona pristala već pedesetak puta, no Milan je taj koji se ne da. Enis je primijetio kako neki članovi zbora izgledaju baš poput trojca iz žirija, pa su gospoda umirovljenici spremno na nekoliko minuta zamijenili uloge i udobno se smjestili u fotelje članova žirija.

U kazalištu Kerempuh nastao je pravi urnebes. To je još jedan dokaz da Supertalent ne poznaje dobne granice. Nakon tri audicije u "nogama" žirija teško ih je bilo impresionirati, pa je oštra konkurencija bila glavni argument protiv daljnjeg prolaska. Ono što je stalno i uvijek jednako kvalitetno u Supertalentu je voditeljski dvojac Rene Bitorajac - Igor Mešin, uvijek dobro raspoložen i spreman bodriti kandidate i nasmijavati prisutne komentarima iza kulisa. Žiri je još suzdržan što se dojmova i komentara tiče, jer pred njima je još jedan dan krcat talentima i iznenađenjima.

Pročitajte više