Suprug Blanke Vlašić još je prošlog mjeseca tvrdio da nisu zajedno

Foto: Instagram

BLANKA VLAŠIĆ iznenadila je viješću da se udala za poznatog belgijskog novinara Rubena Van Guchta. 

35-godišnji Belgijac sportski je novinar i voditelj na belgijskoj televiziji VRT. Radi i kao komentator nogometnih utakmica, a u Belgiji je posebno poznat kao komentator biciklističkih natjecanja. Vodio je talk show o biciklizmu, a i privatno se bavi biciklizmom. Osim na televiziji, radi i na radiju, a napisao je i nekoliko knjiga.

Jedna od njih, Sportman, pretvorena je i u kazališnu predstavu.

Na Instagramu ga prati više od 37 tisuća ljudi, a u posljednje vrijeme znao se pohvaliti fotografijama iz Splita. U Splitu je dočekao i Novu godinu.

Najprije demantirao da je u vezi s Blankom

Belgijski mediji krajem prošlog mjeseca počeli su nagađati o vezi Rubena i Blanke Vlašić, no on je to tad demantirao.

"I ja sam čuo te glasine. Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, što je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali prijateljski je", tvrdio je.

Atletičarka je danas otkrila da su se vjenčali i da čekaju sina.

"Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisali su uz fotografije sa svadbe.

Vijest o vjenčanju danas su prenijeli i mnogi belgijski mediji.

Pročitajte više