Supruga Charlieja Sheena završila na odvikavanju od alkohola

SUPRUGA Charlieja Sheena završila je u rehabilitacijskom centru na liječenju od alkohola, prenose američki mediji. Brooke Mueller je smještena u bolnicu The Canyon u Malibuu, a njezin potez potvrđuje ono o čemu američka javnost nagađa već mjesecima - da su i Brooke i Charlie bili pijani kad su se fizički obračunali na Božić.

Glumac je to cijelo vrijeme i tvrdio, a ukoliko se dokaže da je Brooke tada stvarno bila pijana, optužnica protiv Sheena bi mogla biti odbačena kao neosnovana.

Navodno je Sheen nožem prijetio svojoj ženi u svađi koja je završila privođenjem na Božić. Charlie je zbog toga proveo cijeli Božić u zatvoru. Pušten je uz jamčevinu od 8.500 dolara i obvezan je ići na satove kontrole bijesa. Ovo nije prvi put da je Sheen upotrijebio oružje u svađi, jer je 1990. slučajno nastrijelio svoju tadašnju zaručnicu Kelly Preston koja je danas udana za Johna Travoltu. Glumčev glasnogovornik kaže da se Charlie i njegova žena Brooke Mueller ne planiraju rastati te da oboje žale zbog cijelog incidenta.

Pročitajte više