Supruga Ozzyja Osbournea šokirala gledatelje izgledom u realityju. Smršavila je 20 kg

Foto/Screenshot: Profimedia/YouTube

Sharon Osbourne, supruga Ozzyja Osbournea, šokirala je obožavatelje svojim pojavljivanjem u britanskoj verziji showa Celebrity Big Brother. Gledatelji showa primijetili su kako 71-godišnja Sharon izgleda prilično drugačije nego ranije.

Mnogi su po društvenim mrežama komentirali njen izgled i pisali kako je ne prepoznaju. Zabrinuti su za njezino zdravlje zbog velikog gubitka kilograma.

Jako je smršavila

Sharon je otvoreno govorila o korištenju lijeka koji inače koriste dijabetičari, a mnogi ga posljednjih godinu dana zloupotrebljavaju kako bi smršavili. Ona je rekla da je uz pomoć tog lijeka skinula višak kilograma, no priznaje da je pretjerala. 

"Nisam željela biti ovako mršava. Jednostavno se dogodilo. Ne možete zauvijek ostati na tome. Sada sam smršavila 21 kilogram i sasvim je dovoljno", priznala je. I njezini prijatelji su zabrinuti. 

Sharon u Big Brotheru

"Nitko nije želio da koristi taj lijek, ali ona je to ipak učinila. Sada izgleda jako, jako mršavo i u njezinim godinama to ne izgleda sjajno. Bez obzira na to koju hranu stavite pred nju, ona ne može puno pojesti. Potpuno žali zbog toga", rekao je izvor blizak Sharon za Daily Mail.

U rujnu prošle godine Sharon je rekla kako po tri dana tjedno ne jede.

Pročitajte više