Supružnici Igor i Marija Cvitanović izbjegavaju jedan drugog

IAKO su u zagrebačku Arenu na humanitarni koncert za pomoć Sandri Paović stigli zajedno, supružnici Igor i Marija Cvitanović cijelu večer su proveli odvojeno, odbijajući zajedno čak i pozirati fotografima. Igor je bio jako dobro raspoložen i družio se s pripadnicima hrvatske društvene scene, dok je Marija večer provela manje više stalno pogledavajući na mobitel.

Brak Igora i Marije Cvitanović našao se na klimavim nogama nakon što je jedan tjednik objavio prilično škakljive fotografije Igora Cvitanovića u noćnom izlasku, koje ga prikazuju kako se intenzivno druži s mlađahnom studenticom koja se nakon ove afere ipak nije uspjela probiti na celebrity scenu.

Za Mariju Cvitanović se šuška da je u vezi s Romanom Majetićem, propalim kraljem hrvatskih sapunica i bivšim dečkom Jelene Veljače. Iako ovaj trač nikada nije dobio potvrdu u slikovnom obliku, ne jenjava, a sinoćnje izbjegavanje supružnika Cvitanović samo mu ide u prilog, jednako kao i onom koji govori da se modno-nogometni par samo što nije razveo!

Pročitajte više