Susan Boyle pojavila se u finalu britanskog talent showa, otkrila da je imala moždani

Screenshot: YouTube

ŠKOTSKA pjevačica Susan Boyle iznenadila je obožavatelje pojavljivanjem u finalu showa Britain's Got Talent. Na pozornici je otpjevala pjesmu koju je pjevala 2009. na audiciji, I Dreamed a Dream. Međutim tijekom gostovanja u showu otkrila je i da je pretrpjela moždani udar u travnju i da se bojala može li uopće nastupiti nakon što joj se zdravlje pogoršalo.

"Sjajan je osjećaj biti ovdje. Za mene je stvarno posebno jer sam u travnju doživjela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na pozornicu i uspjela sam", rekla je nakon nastupa. 

Simon Cowell, član žirija u showu, rekao joj je: "Susan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se itko vratio na ovu pozornicu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto."

Rasturila na audiciji 2009.

Podsjetimo, Susan Boyle proslavila se 2009. godine nastupom u showu Britain's Got Talent. Otpjevala je pjesmu I Dreamed a Dream i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 milijuna pregleda na YouTubeu.

Susan je u Britain's Got Talent došla do finala u kojemu je zauzela drugo mjesto. Tijekom karijere zaradila je 22 milijuna funti, ali nije postala rasipna, već je nastavila sa skromnim životom. Još uvijek živi u svojoj kući iz djetinjstva u zapadnom Lothianu.

Pročitajte više