Susjedi tragično stradalog Elvisovog unuka: Njegova cura vikala je "Nemoj to učiniti"

Foto: Instagram

SUSJEDI Benjamina Keougha, unuka Elvisa Presleyja, tvrde da su čuli njegovu djevojku Dianu Pinto kako očajnički vrišti: "Nemoj to učiniti" prije nego se 27-godišnjak upucao u prsa u nedjelju ujutro.

Keough je proglašen mrtvim u njegovoj 1,8 milijuna dolara vrijednoj kalifornijskoj vili.

Daily Mail je došao do snimke na kojoj se čuje kako je u jedan sat ujutro u vili trajala zabava, a oko 3:30 ženski glas, za koji se pretpostavlja da pripada Benjaminovoj curi, povikao je: "Nemoj to napraviti."

Policija i hitna pomoć prema pisanju medija na mjestu događaja bili su u šest sati ujutro. Susjedi tvrde da je policija ispitala vidljivo utučenu djevojku.

Ponavljala je da će je obitelj okrivljavati

"Čulo se nekog kako glasno govori u dvorištu. Pogledao sam van i vidio njegovu curu kako razgovara s policijom. Bila je histerična i ponavljala da ne može vjerovati. Samo je psovala i ponavljala: 'Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati da si je to napravio.' Dodala je da će je obitelj mrziti i okrivljavati za to što se dogodilo. Mislim da se osjećala krivom, no ne želim nagađati što je bilo uzrok. To je bilo oko pola sedam-sedam. Razgovarali su vani oko sat vremena", ispričao je susjed.

Od Keougha se tijekom dana na društvenim mrežama oprostila bivša cura Alexa Rohde.

"Bio si moja omiljena osoba od trena kad sam te upoznala. Voljela bih da sam te mogla zauvijek sačuvati, Ben Ben", napisala je.

Lisa Marie Presley, jedina kći Elvisa Presleyja, slomljena je zbog smrti sina. Njena glasnogovornica u priopćenju za medije istaknula je da je Benjamin bio ljubav njenog života.

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida KBC Zagreb (radi od 0 do 24 sata): 01 2376 335

Plavi telefon: 01 4833 888

Psihološki centar TESA: 01 4828 888

Pročitajte više