Šuškalo se o otkazivanju otvorenja Ledenog parka, no ipak je otvoren

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Kiša je Zagrepčanima pokvarila otvorenje ovogodišnjeg Adventa. Ipak, s malim zakašnjenjem Advent je otvoren paljenjem prve svijeće na Manduševcu, a 18:30 otvoren je i Ledeni park na Tomislavcu.

Bilo je pitanje je hoće li Ledeni park danas biti otvoren, a sve je ovisilo o vremenskim uvjetima, odnosno o tome hoće li prestati padati kiša. Ipak, vremenske prilike su dopustile da park bude otvoren spektakularnom umjetničkom revijom na ledu i paljenjem lampica. Ovo je deveta godina da će Zagrepčani moći uživati u Ledenom parku tijekom Adventa.

 

Klizalište se proteže na čak 2000 m2

Klizačice sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i gosti iznenađenja otvorili su Ledeni park revijom pod nazivom Moj Zagreb, tak imam te rad. Velika novost ove godine je da će se klizački show na ledu reprizirati svake srijede od 18:30 do 19:00 te će biti besplatan za sve posjetitelje.

Glazbeni program s preko 60 DJ nastupa odvijat će se tijekom svih 40 dana manifestacije. DJ-evi će biti smješteni na vidikovcu iznad centralne ugostiteljske kućice na koji se svatko može popeti i uživati u pogledu na cijeli park. Uz samo klizalište, koje se proteže na čak 2000 m2, smjestit će se niz ugostiteljskih kućica.

Pročitajte više