"Svi joj pjevaju Shakirinu pjesmu": Djevojka Gerarda Piquea tražila pomoć psihologa?

Foto: Instagram

CLARA CHIA MARTI, djevojka Gerarda Piquea s kojom je prevario Shakiru, navodno je morala zatražiti psihološku pomoć nakon što ju je pjevačica prozvala u svojoj novoj pjesmi, piše Marca. Španjolski novinar Saul Ortiz tvrdi da je Clara otišla u kuću svojih roditelja, odakle i radi.

Zaustavljaju je na ulici

"Trebala je pobjeći jer njezino stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine dok cijela Španjolska i svijet govore o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje", izjavio je novinar.

"Piqueovu djevojku zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu te je svi prepoznaju, a ona je zapravo vrlo tiha i sramežljiva djevojka", piše španjolski medij.

Negativni komentari

Pique je nedavno na Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne negativne komentare. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram.

No izgleda da su Pique i Shakira u korektnim odnosima jer je nogometaš nedavno viđen kako izlazi iz njezine kuće u dobrom raspoloženju nakon što ga je pjevačica pozvala na rođendansku zabavu njihovog desetogodišnjeg sina Milana.

Pročitajte više