Svidjela mu se cura na utakmici, navijači joj prenijeli njegov mobitel da upiše broj

Screenshot: TikTok

ZAMISLITE da sjedite u gomili na tribinama i gledate kako vaš omiljeni tim igra bejzbol, a onda odjednom vidite osobu svojih snova i znate da je morate upoznati. Upravo to se jednom mladiću nedavno dogodilo na utakmici Chicago Cubsa. 

Ugledao je djevojku na tribinama koja mu se jako svidjela i želio je doći do nje. I pronašao je način. Svoj telefon je kroz gomilu proslijedio do nje. Kada je uređaj napokon stigao do djevojke, ona se glasno nasmijala, upisala svoj broj i vratila mobitel mladiću.

@allyinchi A true Chicago love story.. passing his phone up the Bleachers at Wrigley after seeing her in the crowd ⚾️❤️ #taylorswift #taylorsversion #wrigleyfield #cubsbaseball #lovestory #chicago #baseball #dodgers #la #fyp ♬ Love Story (Taylor’s Version) - Taylor Swift

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama i postao hit. 

"Kako je ovo slatko. Jednog dana pričat će svojoj djeci - ovako sam upoznao vašu majku", "Odmah joj je dao mobitel s otključanim zaslonom. E, to je ljubav", "Ovo je tako romantično", "Predivno. Jako me zanima kako će im proći prvi spoj", "Pogledala sam video sto puta i opet gledam. Toliko predivno", pišu ljudi u komentarima.

Javila se i djevojka sa snimke

U komentarima se naposljetku javila i djevojka s tribina kojoj je mladić preko gomile poslao svoj mobitel.

"Pozdrav, prijatelji. Ovo sam ja u videu i mogu potvrditi da sam slobodna", napisala je djevojka imena Olivia Marino. Neki su kasnije pisali da su Olivia i mladić dogovorili prvi spoj i da jedva čekaju saznati detalje.

"Svi ste pozvani na svadbu", našalila se Olivia.

Pročitajte više