Tabloid Sun koristi nogometnu groznicu

ZAGRIJANOST Engleza za nogomet i uspjeh njihove reprezentacije na Euru 2004 pomaže tabloidu da digne nakladu, a njegovi urednici stalno smišljaju nove akcije.

Dali su napraviti ogromnu zastavu veličine 45X30 metara koju su uz pomoć navijača prostrli na poznatom lisabonskom trgu Praca Da Figueira, a pred današnji susret s Portugalcima objavili su fotku 11 ljepotica u toplessu sa svoje čuvene "Treće stranice" s golišavim djevojkama.

Reporteri i paparazzi tabloida znoje se na portugalskom suncu za eksluzivne vijesti pa su uhvatili i Beckhama u gaćama na balkonu hotela, a svakodnevno prate lijepe žene i djevojke bogatih nogometaša koje uz odlaske na stadion troše i na obavezni shopping.

Sun je pogodio da će se televizijske kamere za vrijeme utakmica pozabaviti Victoriom Beckham i njenim sinom pa je za vrijeme našeg susreta s Englezima klincu uvalio veliku loptu sa svojim znakom što smo mogli vidjeti nekoliko puta na malim ekranima tijekom prijenosa.

Ne može se reći da i naše novine nisu dobro iskoristile nogometnu groznicu šaljući nogometaše i trenere kao svoje reportere u Portugal i dijeleći majice sa svojim znakom navijačima, ali na njihovu žalost to je prekratko trajalo.

Pročitajte više