Rita Ora i Taika Waititi tajno su se vjenčali? Odao ih prsten na njegovoj ruci

Foto: Profimedia

OBJAVA na društvenim mrežama na kojoj se vjenčani prsten vidi na lijevoj ruci novozelandskog redatelja Taike Waititija potaknula je glasine o njegovom tajnom vjenčanju s Ritom Orom.

Vjeruje se da su zaručeni od prosinca prošle godine, no par javnosti otkriva samo najnužnije podatke. Fotografiju na kojoj se Waititija vidi s prstenom na prstenjaku objavila je Ritina sestra Elena Ora na svom Instagram Storyju, a istu fotografiju podijelila je i Rita Ora na svom Instagramu, no dodala je potpis kojim je prekrila spomenuti prsten. Mediji su ih zasuli pitanjima, no potvrde jesu li se tajno vjenčali još nema, prenosi Mirror.

Inače, Rita Ora i Taiki Waititi u vezi su 20 mjeseci, a prije toga su godinama bili prijatelji. Na Valentinovo ove godine pjevačica je objavila fotku sebe i sadašnjeg dečka otprije četiri godine. "Hvala što si tako kul i što me uvijek zabavljaš", napisala je tom prilikom.

Pjevačica kosovskog porijekla prethodno je hodala sa celebrityjima poput Brune Marsa, ASAP Rockyja i Andrewa Garfielda, dok je redatelj maorsko-židovskog porijekla bio u braku s producenticom Chelsea Winstanley od 2011. do 2018. S njom ima dvije kćeri, Matewu Kiritapu i Te Hinekahu.

Pročitajte više