Tajči otkazala svoje ovogodišnje duhovno krstarenje Jadranom od 25.000 kuna

Foto: Instagram/Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise

I DOK JE Ana Bučević odlučila dati popust na svoje duhovno krstarenje, Tatjana Cameron Tajči od svoje je motivacijsko-duhovno obnove od 25.000 kuna (17.000 kn za putovanje plus još 8000 kn za smještaj na brodu) potpuno odustala.

Na službenim stranicama krstarenja koje je nazvala Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise zasad stoji tek najava za 2021. godinu i opcija za upis na listu čekanja.

"Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije Tatiana Tajči Cameron vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju", stajalo je još prošle godine u opisu krstarenja nekad megapopularne Tajči.

"Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje", napisala je Tajči u svojoj maloj biografiji na stranici.

Prošle godine krstarenje se odvijalo od 14. do 21. rujna, a Tajči svojim sljedbenicima obećava "uživanje u dugim zdravim obrocima; polagano i duboko disanje; uzimanje vremena za razmišljanje; pjevanje, ples i smijeh; povezivanje s prirodom i međusobno povezivanje, kao i povezivanje s Bogom".

Pročitajte više