Tajči polaznicima svog tečaja od 17.000 kn otkrila: "Seksualno sam zlostavljana"

Tajči polaznicima svog tečaja od 17.000 kn otkrila: "Seksualno sam zlostavljana"
Foto: Instagram

TATJANA CAMERON TAJČI krenula je stopama Ane Bučević. Bivša glazbena zvijezda sada organizira "transformacijska krstarenja" za koje na njenim službenim stranicama već postoji i lista čekanja za sljedeću godinu.

"Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije, Tatiana Tajči Cameron, vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju", stoji u opisu krstarenja nazvanog "Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise".

Na službenim stranicama programa može se pronaći i dio posvećen Tajči, u kojem je bivša pjevačica progovorila o sebi te otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života. U kratkoj biografiji napisala je da je u mladosti bila seksualno zlostavljana.

"Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam doživjela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje", napisala je Tajči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

"Odrastajući u Hrvatskoj, usvojila sam neke veoma jednostavne, ali ljekovite navike, poput važnosti dijeljenja hrane i vina s prijateljima, obitelji, ali i strancima; uživanja u dugim zdravim obrocima; polaganog i dubokog disanja; uzimanja vremena za razmišljanje; pjevanja, plesa i smijeha; povezivanja s prirodom i međusobnog povezivanja, kao i povezivanja s Bogom. Ovo ću vam ponuditi na ovom 8-dnevnom odmoru", poručila je zainteresiranima.

Ovogodišnje krstarenje upravo se događa, od 14. do 21. rujna. Slobodna Dalmacija piše da paket za jednu osobu navodno košta 17.000 kuna, a oni koji žele i apartman na brodu, trebaju platiti dodatnih 8 tisuća.

Krstarenje u organizaciji Ane Bučević košta 16.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara