Tanja Tomić ostavila 14 godina mlađeg dečka

Tanja Tomić prošle je godine, nakon otkaza na RTL Televiziji, iz temelja promijenila svoj život - vratila se na posao tajnice u Hrvatskoj gospodarskoj komori i prohodala s Marijom Frankovićem, tada 18-godišnjim dječakom koji se, prema njenim izjavama, "savršeno uklopio u njezin život". U intervjuu za tjednik Story Tanja je otkrila kako je romansi nedavno došao kraj.

"Ljubav, hm, ljubav, nije preživjela. Ipak je presudila razlika u godinama. Bilo nam je dosta. Potkraj siječnja shvatili smo da je bolje da se rastanemo kao prijatelji nego da se natežemo", rekla je bivša voditeljica o romansi koja je trajala nekoliko mjeseci.

Otkad je prate mediji, Tanja Tomić često je mijenjala dečke, ali ističe kako to ne ostavlja trag na njezinog 5-godišnjeg sina Brunu. "Bruno se posebno ne veže ni za jednog mog dečka. Zapravo ih ni ne percipira kao dečke, nego kao prijatelje. Nastojim ga zaštititi od tih stvari. Imam jako puno prijatelja, a moj je sin jako druželjubiv i moje mu je društvo fora", kaže Tanja.

Otkriva da je opet zaljubljena, ali joj više ne pada na pamet pričati medijima o ljubavnom životu. Ipak, ističe kako je konačno pronašla nekog tko joj po godinama može parirati - novi odabranik osam je godina stariji od nje.

D.K.
Foto: Globus

Pročitajte više