Tatjana Jurić: Štikle i crveni ruž su dobitna kombinacija

PROLJEĆE je pred vratima, terase kafića su postavljene, zagrebačke trendseterice šeću nove balonere i sunčane naočale, a uskoro će, sudeći prema porastu temperature, iz zimskih čizmica uskočiti u proljetne štikle i balerinke. Upravo je jedna takva kolekcija predstavljena večeras u butiku poznatih svjetskih brendova "Stiefelkonig", gdje su svoje proljetne cipele odlučili potražiti i slavni Fashion guru Boris Banović i televizijska voditeljica Tatjana Jurić

"Štikle mi uvijek mogu poboljšati raspoloženje"

"Ovisi o prilici, preferiram ravne, ali ako mi nešto treba poboljšati raspoloženje onda je to štikla. Štikle i crveni ruž i svaka žena može osvojiti muškarca svojih snova", otkrila nam je formulu za uspjeh lijepa voditeljica. Kaže kako nije od onih žena koje imaju pun ormar cipela.

"Nemam puno pari, stvarno ne, jedno desetak pari koje sam skupila u zadnjih sedam, osam godina. Kad otvoriš moj ormar shvatiš da tamo zapravo ima malo garderobe. Tako je zbog posla, drugi me odijevaju, što je super jer se time ne moraš opterećivati, ali kad si u nekom privatnom aranžmanu onda nemaš što za obući pa nastaje problem", rekla nam je simpatična voditeljica. Za početak proljeća se, osim razgledavanjem nove kolekcije cipelica, Tatjana nagradila putovanjem.

"Moje proljeće počinje u petak kada putujem na jednomjesečni odmor"

"Moje proljeće počinje u petak i traje mjesec dana. Odlazim na jednomjesečni godišnji, nakon šest godina idem konačno na jedan duži godišnji. Mjesec dana je baš za odmoriti se", rekla je Tatjana koja će na put s prijateljicom. "Idem s prijateljicom, za početak ćemo u Egipat, a onda gdje nas put odvede", dodala je Tatjana.

"Žene su jako seksi u štiklama"

Modni znalac Boris Banović slaže se s Tatjanom i također misli kako su žene seksi u štiklama. "Drage su mi štikle, volim vidjeti ženu u visokim potpeticama, to je jako seksi. I ženska noga bolje izgleda u štiklama, bolje joj stoji guza i bolje se drži", rekao je Boris.

Što se tiče jačeg spola, kaže kako mu je najdraža klasika od koketiranja s ženskim detaljima, printevima i bojama. "Glasam za klasične muške cipele, volim klasiku. Volim da se vidi razlika da je muško muško, a žensko žensko", rekao je Boris koji smatra i kako je muškarcima teže nego ženama kada je u pitanju obuća.

"Bibliju na glavu i nogu pred nogu"

"Mlada žena može kupiti cipele za stotinjak kuna koje će nositi par puta i baciti. Muškarci imaju veći problem i ne mogu nositi jeftine cipele jer se to vidi. Muška cipela, na žalost, mora koštati, ali ju zato muškarci dugo nose. Mirni su sa dva, tri para cipela, ionako neće moći iznositi više. Ja ih imam puno jer se bavim tim poslom, ali ih ne mogu sve iznositi. Ipak to su stvari u koje se treba uložiti", smatra Boris koji ima i savjet za sve ljubiteljice stiletto cipela koje u njima ne znaju hodati.

"Knjigu na glavu, neku debelu poput Biblije ili atlasa. Obuti visoku petu i hodati. Držiš balans na glavi, gornji dio je ravan, a hodaš bokovima i stavljaš nogu ispred noge", poručuje Boris.

Pročitajte više