Teško bolesna glumica mnoge šokirala odlukom da se ne misli cijepiti

Foto: Instagram

OLIVIA NEWTON-JOHN rekla je da se još ne planira cijepiti protiv koronavirusa, usprkos tome što ispunjava uvjete u Kaliforniji.

Kad su je pitali bi li se cijepila, 72-godišnja glumica koja boluje od raka rekla je kako to ne u ovom trenu ne namjerava napraviti, izvijestio je australski Herald Sun.

Zvijezda Briljantina koja se trenutno bori s karcinomom dojke četvrte faze ispunjava uvjete cijepljenja u Kaliforniji, u kojoj se žurno cijepe osobe starije od 65 godina.

Glumica nije elaborirala svoju odluku, no njezina kćer Chloe Lattanzi u intervjuu objasnila je svoje stajalište o cjepivima. "Nisam antivakser. Protivim se stavljanju žive i pesticida u svoje tijelo", rekla je 35-godišnjakinja koja nema medicinske kvalifikacije i nije pružila nikakve dokaze koji bi potkrijepili njezino kontroverzno objašnjenje.

Objasnila je kako više ne vjeruje liječnicima, tvrdeći da je napravila svoje "istraživanje" o cjepivima. "Za mene je pravi lijek ono što dolazi iz zemlje. Mislim da ljudi vjeruju cjepivima jer liječnici kažu da su sigurna, nekad sam i ja", rekla je.

Lattanzi je rekla i da je poželjela da nikada nije ni za što cijepljena.

Pročitajte više