Testirala muža sa zgodnom crnkom, završilo je dosta bizarno

Screenshot: YouTube

FRUSTRIRANA žena željela je znati vara li je muž pa se za pomoć obratila ekipi iza popularnog YouTube kanala To Catch a Cheater, koja je njezinom mužu namjestila zgodnu Kolumbijku kako bi ga testirala.

Na snimci muž sjedi ispred kafića kad mu pristupi latino model Christine i pita ga je li on profesor Brown - glumeći da je mislila kako je on netko drugi. "Nisam to ja, ali volio bih da jesam", odgovorio joj je, a ona mu se predstavila i pitala može li sjesti.

Zatim su počeli razgovarati i pitala ga je o prstenu na ruci, no odgovor koji je dao nitko nije očekivao. "Samo nosim prsten. Moji prijatelji i ja imamo mali eksperiment da vidimo hoće li djevojke više pričati s nama ako nosimo prsten", rekao joj je.

Vrlo brzo razmijenili su brojeve i dogovorili se da će ići na salsu, a dok se sve to događalo, njegova žena skakala je od sreće.

"Povratak single životu", govori joj voditelj.

Ispostavilo se da je žena očajnički željela uhvatiti muža u prijevari samo kako bi se mogla razvesti.

Mnogi gledatelji ostali su u šoku. "Što nije u redu s njegovom ženom, potpuno je luda", "zaista ne želi više ništa s ovim tipom", "sad znamo zašto je vara", samo su neki od komentara.

Pročitajte više