"This is it" Michaela Jacksona prikazan u Zagrebu, nekolicina celebrityja pohodila premijeru

ZAPOČELE su premijere filma "This is it" u kojem imamo prilike vidjeti pripreme za turneju koju je planirao napraviti. Film obožavateljima kralja popa nudi rijetke i scene iza kulisa, na kojima možemo vidjeti kako je velikan razvijao, stvarao i uvježbavao za svoje rasprodane koncerte, koji se na žalost nikad nisu održali. Film sadrži sva događanja od ožujka do lipnja 2009, a sadrži više od 100 sati materijala. Publika će tako imati prilike vidjeti Michaela u drugačijem svijetlu.

Michael bio prava zvijezda, te divna i topla osoba

Dokumentarac je režirao Kenny Ortega, koji je sudjelovao i u produkciji ovog dokumentarca. Mnogi svjetski celebrityji pogledali su ovaj dokumentarac, a svi su se složili da je tragično preminuli Michael bio prava zvijezda, te divna i topla osoba. Redatelj je izjavio da je Michael ovim filmom htio zahvaliti svim svojim fanovima, te je također htio sa svojom djecom podijeliti ponešto o poslu koji je volio.

"Priče o njegovim sklonostima me ne zanimaju"

Danas se održala i zagrebačka premijera filma u  Movieplexu u Centru Kaptol, koju su popratili i brojni naši celebrityji. Remi iz Elementala rekla nam je da je kao dijete obožavala Jacksona, što je, našalila se, smiješno jer je i on, kako kažu, volio malu djecu. Luka Nižetić otkrio nam je da obožava Jacksona od malih nogu, te je rekao kako jedva čeka da pogleda film o tom velikanu. Priče o pedofilskim sklonostima velikog umjetnika Luka komentira: "Mene to u biti ne zanima, mene zanima taj muzički dio, a ovo ostalo mi je manje bitno, a te sve priče zajedno su ga sigurno na kraju i ubile."

"On je bio jedna legenda i veliki umjetnik"

Manekenka Maja Cvjetković pojavila se u društvu Nevena Ciganovića i prijateljice, a otkrila nam je kako očekuje interesantan film, pošto je cijeli Michaelov život jedna silno interesantna priča. Nadodaje da je pjevač jedna velika legenda i veliki umjetnik, te je jako žalosno što o njemu govorimo u kontekstu prošlosti, a s time se samo možemo složiti. Kralj popa tako i poslije svoje tragične smrti dokazuje svoju veličinu. 

Pročitajte više