Tia Jurčić ex Mamić pozirala na Super Bowlu s NBA zvijezdom. Izgledaju prisno

Foto: Instagram

Tia Jurčić i Mario Mamić rastali su se krajem prošle godine nakon šest godina braka. Nakon razvoda Tia je otišla u Ameriku gdje je i ranije živjela. Na svojim društvenim mrežama u posljednje vrijeme objavljuje prisne fotografije s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom.

Sada je objavila zajedničku fotku sa Super Bowla na kojoj poziraju zagrljeni. Oboje su ju podijelili na svojim Instagram profilima. Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka. S manekenkom Gwendolyn Osborne također ima dvoje djece. Rastali su se 2018.

U braku s Mamićem bila šest godina

Podsjećamo, u prosincu se saznalo da se nakon nešto više od šest godina braka razvode Tia i Mario Mamić. Naglasili su da će ostati u dobrim odnosima. Par se upoznao na otoku Pagu, a za njihovu vezu doznalo se u studenom 2016. Vjenčali su se u listopadu 2017.

"Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos, kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega", rekao je Mario za Story.

Pročitajte više