Tia Jurčić potvrdila vezu s bivšom NBA zvijezdom: "Moj posebni čovjek"

Foto: Instagram

TIA JURČIĆ potvrdila je ono što se tjednima nagađalo - u vezi je s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom. 

Kenny je jučer proslavio 59. rođendan, a Tia mu je čestitala emotivnim objavama na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju u njegovom zagrljaju i napisala: "Sretan rođendan mom posebnom čovjeku."

Također je objavila i fotografiju iz izlaska te poručila da je on njena "ljubav". 

Tia već neko vrijeme objavljuje fotografije s Kennyjem na društvenim mrežama. Bili su skupa i na Super Bowlu, a tu je fotografiju podijelio i košarkaš. 

Tko je Kenny Smith?

Kenny je rođen 1965. godine u Brooklynu, a odrastao je u Queensu. Igrao je u NBA-u od 1987. do 1997., a bio je dio momčadi Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

Po završetku igračke karijere postao je analitičar i sportski komentator. Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka. S manekenkom Gwendolyn Osborne također ima dvoje djece. Rastali su se 2018.

Tia je poduzetnica i pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića. Kada joj je bilo 12 godina, preminula joj je majka, a brigu o njoj je preuzeo Ljubo Jurčić. Najzponatija je po braku s Marijem Mamićem, sinom Zdravka Mamića.

U prosincu prošle godine se saznalo da se Tia i Mario razvode nakon nešto više od šest godina braka. Tia je ranije bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina Dominica. 

Pročitajte više