Tia Mamić otkrila što misli o napadu Lane Jurčević na konkurenciju

Foto: Instagram

NAKON statusa Lane Jurčević o konkurenciji na tržištu "shimmer oila i shimmer sprejeva", oglasila se i Tia Mamić, koju su mnogi prepoznali kao jednu od osoba na koje je Lana ciljala.

U međuvremenu je pjevačica obrisala svoj status te za sve okrivila novinare, tvrdeći da je mislila na druge, ne na Tiju.

Unatoč tome, Tia je napisala svoj odgovor.

"Dragi naši prijatelji, klijenti, suradnici. S obzirom na mnogobrojne priče u medijima, shvatili smo kako smo namjerno ili nenamjerno prozvane u nekim kontekstima s kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i s našim ljudima i mi ostvarile naše snove. Zahvalne smo na našoj ekipi proizvođača, prodavača, dostavljača, knjigovodstva i poštara jer bez svih njih glow&go ne bi bio ostvaren i mi ne bismo funkcionirale ovako uspješno kao što to činimo danas. Isto tako ponosne smo na naše iskustvo u ovom području koje je doprinijelo kvaliteti naše puder kreme, kvaliteti koju ste upravo svi vi prepoznali i na tome vam hvala. Nadamo se kako će ovakvih medijskih priča biti sve manje, a uspjeha u poslu svih nas sve više. Lada & Tia", poručila je Tia.

Isti status na svom je profilu podijelila njena poslovna partnerica Lada Mitrašinović. No Tia nije tu stala. Podijelila je još jedan citat koji jasno oslikava njeno mišljenje o trenutnoj situaciji.

"Kad žene podržavaju jedna drugu, događaju se nevjerojatne stvari", napisala je.

Pročitajte više