Tifa nakon Akijeve smrti: Neka se tamo gore nađe s našim doajenima...

Screenshot: YouTube

MLADEN VOJIČIĆ TIFA oglasio se nakon smrti Akija Rahimovskog. Istaknuo je da su se dugo poznavali i da je na estradi bilo malo glazbenika poput Akija.

"Uvijek nedostaje riječi da opišem ljude koji su zaista bili talentirani, emotivni... Malo je takvih, koje ja poznajem na estradi, kao što je bio Aki. On je znao ljude dovesti ili u stanje šizike ili u stanje tuge", rekao je Tifa za Dnevni avaz

"Poznavali smo se dugo, nedostajat će mi. Ali moramo biti realni. Sve je to, i život i smrt, dio našeg puta. Mislim da je otišao na neko bolje mjesto. Neka se tamo gore nađe s našim doajenima poput Davorina Popovića, Mirze Delibašića i ostalih", zaključio je glazbenik. 

Podsjećamo, frontmen Parnog valjka preminuo je u 67. godini. Vijest o smrti objavljena je na službenoj Facebook stranici Parnog valjka.

Od Akija su se na društvenim mrežama oprostili njegovi brojni kolege, prijatelji i obožavatelji. Jučer se oglasio i njegov sin Kristijan Rahimovski. Otkrio je što mu je otac rekao nekoliko dana prije smrti.

Pročitajte više