Tiger Woods ima tjelohranitelje koji od njega tjeraju seksi žene

TIM upravitelja Tigera Woodsa unajmio je dodatno, pojačano osiguranje koje će se brinuti da niti jedna seksi dama ne dođe u blizinu golfera s nezasitnim seksualnim apetitom. Tako su ljudi iz "Team Tigera" skovali plan kako Woodsa poštedjeti bilo kakvih budućih neugodnosti u vezi sa suprotnim spolom, otkriva jedan izvor portalu PopEater.

"Ako u javnost izađe makar samo jedna fotografija neke zgodne žene kako dodiruje Tigera, ma kako to uistinu nevino bilo, za njega bi to bila katastrofa", kaže izvor. "Da neka previše uzbuđena navijačica posegne za njim na turniru i da tu fotografiju netko objavi, prenijele bi je sve novine i Woodsu bi se to obilo o glavu".

Elin ostaje s Tigerom samo radi djece?

U međuvremenu, golfer koji je svoju ženu Elin Nordegren varao s nebrojenim ljubavnicama, za što se i javno ispričao, pokušava spasiti svoj brak. No, navodno Elin ostaje s Woodsom u vezi isključivo radi njihove djece. "Oni nisu pravi par, sigurno ne spavaju skupa, već samo glume radi djece. Ona je kao dijete propatila zbog razvoda svojih roditelja i ne želi to i svojoj djeci. No, sigurno nije sretna u braku", navodi izvor.

Pročitajte više