Tip stao pred tramvaj u Zagrebu, spustio hlače i pokazivao alatku (18+)

Foto: Brigitta Kovačev

U JAVNOM prijevozu može se naići na svakakve prizore, no da netko polugol na 20-ak minuta zaustavi tramvajski promet, zaista se ne viđa često.

U petak ujutro, oko 6 sati, jedan je mladić stao pred tramvaj, spustio hlače, izvadio penis te zaustavio tramvajski promet u smjeru centra grada. Nesvakidašnji prizor snimila je Brigitta Kovačev koja je za Index i opisala što se događalo tog jutra.

"Sjedila sam i tramvaj je naglo zakočio, mislila sam najprije da je neki kvar, no onda je vozač rekao da ćemo se morati strpjeti dok dođe policija jer netko stoji gol ispred tramvaja. Morala sam to vidjeti na svoje oči pa sam izašla van i ugledala mladića spuštenih hlača kako stoji pred tramvajem. Dobacila sam mu da bih ja zaista voljela otići na posao te da makar prijeđe na drugu stranu ceste, a on se okrenuo, nasmijao i rekao: 'Vi biste na posao?' i nastavio tako stajati i gestikulirati vozaču", opisala nam je događaj Brigitta te dodala da je mladić po njezinoj procjeni bio pod utjecajem nekih opijata.

Čitav događaj trajao je oko 20-ak minuta, kaže nam Brigitta, sve do dolaska policije. Dodala je i da joj se učinilo da je mladić nakon dolaska policije sa sebe skinuo svu odjeću.

Fotografije je objavila i na Facebooku uz opis: "Imam dokaz zašto ću kasniti na posao", no Facebook je nakon nekog vremena fotografije uklonio.

Pročitajte više