Dok Kim samu sebe krivi za pljačku, otkrivaju se čudne stvari o njezinom tjelohranitelju

Foto: Guliver/Cover Images/Instagram

TJELOHRANITELJ Kim Kardashian, Njemac Pascal Duvier, dužan je preko milijun eura i u krajem srpnja ove godine podnio je zahtjev za bankrot, piše Daily Mail. Tjelohranitelj, koji je u noći kada se pljačka slavne starlete dogodila čuvao njezine sestre u jednom noćnom klubu, gotovo dvadeset godina je vodio zaštitarsku tvrtku koja je ove godine propala zbog milijunskog duga.

Duvier osobno čuva slavne osobe već godinama što je bio odličan PR za njegovu firmu, a očito voli pozornost medija i društvene mreže gdje često postavlja fotografije i motivirajuće statuse. Njemac već četiri godine radi za Kanye Westa, a nakon što je Kim nedavno spasio od prankstera koji joj je u Parizu htio poljubiti stražnjicu, dobio je povišicu i pohvalu slavnog repera.

Navodno je kobne noći Duvier u sobu Kim Kardashian stigao dvije minute nakon što su pljačkaši pobjegli, a Kim je prijateljima rekla da za pljačku ne krivi njega nego samu sebe jer je prsten od četiri milijuna dolara fotkala na društvenim mrežama, a odbila je i ponudu svog supruga da joj ponovno kupi isti takav.

Pročitajte više