Tjelohranitelji Michela Jacksona: Volio je žene poput svih ostalih muškaraca

DOK SU neki tvrdili da se pokojni Michael Jackson volio zabavljati s muškarcima te da je zlostavljao maloljetnike, sada su se po tom pitanju oglasili i tjelohranitelji Kralja popa koji tvrde da je Jackson bio veliki obožavatelj ženskog spola. Svoje jednonoćne romanse najčešće je "obavljao" u limuzini, ali nerijetko je svoje brojne ljubavnice vodio u dom.

Sve to i još poneke sočne detalje otkrili su Mike Garcia, Bill Whitfield i Javon Beard, dugogodišnji tjelohranitelji popularnog pjevača. Kako tvrde snagatori, Michael je uvijek imao barem dvije ljubavnice s kojima se često družio, ali držao ih je daleko od očiju javnosti.

"Muškarci, oni pravi, znaju prepoznati tko je kakav, posebice mi koji smo provodili puno vremena uz njega", izjavio je Whitfield dok je Garcia dodao da je bio poput svih ostalih muškaraca. "Imao je potrebu za ženama, poput svih nas. Uvijek je imao nekoliko ljubavnica uz sebe", tvrdi tjelohranitelj koji dodaje da je Michael romantične sastanke većinu vremena obavljao u autu.

"Njegova limuzina imala je posebno staklo zbog kojega se nije ništa moglo vidjeti, ali često su se čuli razni zvukovi. Pričali su, ljubili se, ali pošto je Michael bio jako pristojan, rijetko kad je prelazio granice na zadnjem sjedištu", otkrio je trojac u showu "Good Morning America".

Pročitajte više