Tko je Irena Pecotić, supruga Marka Pecotića koju je ostavio zbog druge žene?

Foto: Instagram

SPLITSKI pjevač Marko Pecotić Peco razvodi se od supruge Irene nakon 16 godina braka, a kako je javno priznao, već je pronašao novu ljubav.

Ova vijest šokirala je javnost, s obzirom na to da su Marko i Irena sve donedavno izgledali kao skladan par. Naime, Marko je prošle godine objavio spot za pjesmu Vrime nam je, jubavi, u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

Prošle godine proslavili 15. godišnjicu braka

"Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina", ispričao je tada.

Naime, Marko je Irenu upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

Irena po zanimanju farmaceutkinja

Irena Pecotić ima otvoren i Instagram profil, gdje redovno objavljuje fotke iz svakodnevnog života. Po zanimanju je farmaceutkinja, a jednom je za Slobodnu Dalmaciju priznala kako uistinu voli što radi.

"Suprug se zna našaliti da sam najsretnija u apoteci, ali zaista volim svoj posao i to svoje okruženje", rekla je tada i dodala kako je i velika obožavateljica mode.

Kraj ljubavi zbog druge žene

Podsjetimo, Marko Pecotić priznao je da je supruzi rekao da ima novu djevojku, nakon čega su se odlučili na razvod.

"S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod", zaključio je.

Pročitajte više