Tko je Janičin dečko?

KAŽU da kad se jednom navučeš na sapunice, više nema povratka. Valjda je isto sa ženskim časopisa. Prošli tjedan prvi smo se puta pozvali na Gloriju, a već danas činimo to opet.

Ma koga više zanima tko je peti ortak i tko su članovi zločinačke skupine Grupo. Pitanje broj 1 u Hrvatskoj je - ima li Janica dečka i tko je on? Glorija u novom broju nudi odgovor.

Janičin dečko je Tomislav Šaša, 21-godišnji instruktor fitnessa i bodybuildinga u sesvetskom studiju Top Fit.

"otkako sam je upoznao, kao da sam preko noći ostario: druge cure me više ne zanimaju"

Njihova veza započela je, priča Tomislav novinarima Glorije, prije dvije godine. Upoznali su se na Fakultetu za fizičku kulturu u Zagrebu. "Iz zafrkancije sam je zamolio da mi napiše "S ljubavlju, Janica", što je ona i učinila. Nakon nekoliko minuta prišla mi je Janičina frendica i zatražila moj broj telefona. U biti je Janica napravila prvi korak, jer me ona prva nazvala" - rekao je Tomislav Šaša.

Janica na Tomislava ima velik utjecaj i pomaže mu u donošenju važnih životnih odluka. Konkretno, "Ona me prije godinu dana podržala u želji da ispirsam jezik i ukrasim ga kuglicom. Janica me u svemu podržava i s njom dijelim svoje najintimnije tajne." - pohvalio se Tomislav.

Iako je Janica stalno na putovanjima, njihova veza traje zahvaljujući SMS porukama u nastavcima. Janica svom simpiću šalje "vrlo lijepe, romantične pjesme s ljubavnom potkom". Sentimentalni Tomislav "pjesme prepisuje u bilježnicu kako bi ih u miru mogao čitati."

Tomislav nije dobar samo u fitnessu već je, bit ćemo malo zločesti, i odličan investitor. Iako je Janica bogatašica, piće uvijek plaća on. Ne može se reći da se u njihovoj vezi ne zna tko pije, tko plaća, a bogme i tko će naplatiti.

Foto: Vedran Peteh, Gloria

Pročitajte više