Tko je lijepa zagrebačka plesačica koja krade pažnju na Severininoj turneji?

Foto: Instagram

SEVERINA KOJIĆ nedavno je trikom koji je zapanjio rasprodanu splitsku Arenu započela veliku regionalnu turneju The Magic Tour, produkcijski najveću i najzahtjevniju na ovim prostorima do sada. Uz Severinu na pozornici se izmjenjuje čak 16 plesača s 20 koreografija, a posebnu pažnju privukla je lijepa plesačica Martina Vuletić, o kojoj su se danas raspisali brojni mediji.

Martinu Vuletić javnost je upoznala još prije pet godina kad je snimka njezine koreografije na Beyoncéin hit Partition postala viralna, a dosad ju je na YouTubeu pogledalo više od šest milijuna ljudi. Uz nju su tad plesale i poznate domaće plesačice Brita Bobetić, Karla Ileš i Lucija Marković.

Martina je otad vrlo zaposlena plesačica koja se pojavljuje i na koncertima i u spotovima, a za svoju turneju angažirala ju je i Severina. Prije nekoliko dana 25-godišnja Martina je sa svojih više od 30 tisuća fanova podijelila fotografiju iz beogradske Štark Arene, uz koju je najavila i koncert u Zagrebu, zakazan za 7. prosinca.

"Sve je to igra i zabava, no ono što slijedi bit će za knjige - Zagrebe, vidimo se uskoro", napisala je uz fotografiju u uskom kožnom kombinezonu.

Fotografiju je objavila i iz splitske Spaladium Arene.

Pročitajte više