TLZP: Marko Braić kao vruća Eleni Foureira pobijedio, pogledajte njegov nastup

Screenshot: YouTube

MARKO Braić večeras je skinuo seksi pjevačicu Eleni Foureiru koja je zapalila Eurosong prije dvije godine i osvojila drugo mjesto s pjesmom Fuego.

Braić je novac odlučio donirati udruzi Projekcija.

Večeras su natjecatelji skidali izvedbe najvećih eurovizijskih hitova i imitirali njihove izvođače, a vidjeli smo zaista odlične performanse.

Marina Orsag završila je večer izvedbom bezvremenskog hita Hold me now Johnnyja Logana. Njezina izvedba i imitiranje Logana oduševili su žiri.

Mario Valentić dobio je zadatak skinuti bosanskohercegovačkog pjevača Laku i njegovu pjesmu Pokušaj. Marijeva izvedba jako se svidjela žiriju, a pohvale je dobio i od Indire koja poznaje Laku.

Fabijan Pavao Medvešek rasturio je pjevajući hit Conchite Wurst Rise like a Phoenix. Indira mu je rekla da se naježila i da je njegova izvedba bila bondovska. "Bila sam uvjerena da Conchita tu stoji."

Nives ga je pozvala na večeru i rekla mu da je zaljubljena u njega.

Neda Parmać pjevala je Shake It grčkog pjevača Sakisa Rouvasa.

Lana Klingor Mihić imala je težak zadatak da skine Mariju Šerifović i pobjedničku Molitvu. Njezina izvedba svidjela se žiriju i čestitali su joj na pjevanju. 

"Dirnula si me. Bilo je emotivno", kazao joj je Igor Mešin.

 

Glumac Siniša Ružić večeras je bio Netta i otpjevao je njezin eurovizijski hit Toy. Glumca su pohvalili članovi žirija, a pogotovo njegovi kolege Navojec i Mešin.

Lu Jakelić je večeras pjevala My Friend prerušena u Jacquesa Houdeka. Dobila je pohvale od žirija, a Nives Celzijus je bila posebno oduševljena.

Na početku showa pažnju je privukla haljina Maje Šuput s dekolteom do pupka, a Maja je najavila prvog natjecatelja Marka Braića koji večeras izvodi pjesmu Fuego, koju je prije dvije godine na Eurosongu pjevala zgodna Eleni Foureira.

Marka su pohvalili članovi žirija, a Nives Celzijus je kazala da je velika obožavateljica Eleni te da njih dvije imaju isti ukus za muškarce, odnosno da obje vole nogometaše.

Pročitajte više