T-Mobile INmusic ove godine bogatiji i raznovrsniji nego ikad

VEĆ LETIMIČAN pogled na line-up ovogodišnjeg izdanja T-Mobile INmusic festivala ni one slabije upućene u svjetsku glazbenu scenu ne ostavlja ravnodušnim. Popis od čak dvadeset i pet izvođača upotpunjen je ovih dana, a Jarun će 24. i 24. lipnja ponovo postati poprište vruće glazbene scene, o kojoj će se stvarne priče, ali i urbane legende, prepričavati sve do sljedećeg izdanja.

Moby, Franz Ferdinand, Kraftwetk, N*E*R*D, Lilly Allen, Yeah Yeah Yeahs, Tricky, Editors, Dimmu Borgir, Anthrax, Hatebreed, Art Brut, Sergent Garcia, Rokia Traore, Adrian Sherwood, Richard Dorfmeister, God Dethroned, Fleshgod Apocalypse, Kud Idijoti, Kawasaki 3P, Ashes You Leave, Rising Dream, Machine Insufficiency, Igut, te Inciter, bendovi su koji će zagrebačku, ali i onu iz drugih gradova, pa i s drugih strana svijeta, zabavljati dva dana zaredom, a Zagreb pretvoriti (još jednom) u Europsko glazbeno središte.

Ukoliko još uvijek niste nabavili ulaznice za ovu glazbenu poslasticu, još uvijek to stignete učiniti - po cijeni od 450 kuna prodavat će se sve do 15. lipnja, kada će im cijena porasti za pedeset kuna, a ukoliko se odlučite za jednodnevni izlet Jarunu, cijena ulaznice je 450 kuna, jednako kao i dvodnevne, pa izračunajte što vam se više isplati.

A kako je bilo prošle godine pogledajte ovdje i ovdje, i sigurni smo da vam ista stvar ove godine neće ni pasti na pamet!

V.V.
Foto: Index; T-Mobile INmusic

Pročitajte više