Tom Cruise dao tisuće autograma na londonskoj premijeri

HOLLWODSKA zvijezda poznata po tome da uvijek ima vremena za svoje brojne obožavatelje ispunio je obećanje prije prikazivanja filma "Posljednji samuraj".

Tom je obećao da će svakome tko želi dati autogram ispred kina pa se oko crvenog tepiha natiskalo 5.000 ljudi i potpisivanje je trajalo puna dva sata.

Popularni glumac našao je i vremena da odgovara na pitanja obožavatelja i u svom poznatom stilu razgovarao je mobitelima s rodbinom koju bi nazvali. U toj gužvi dobio je i više ženidbenih ponuda koje nije čula njegova pratilja Penelope Cruz. Ona se pojavila u crvenoj haljini Valentina i nakon petnaest minuta statiranja uz razdraganog Toma izgubila u kino dvorani.

Kritičari tvrde da se odlično snašao u ulozi američkog časnika koji dolazi u Japan među legendarne samuraje pa je već nominiran za nagradu Golden Globe, a mnogi misle da bi mogao osvojiti i Oscara. Tom se dugo pripremao za zahtjevnu ulogu učeći borilačke vještine i borbu velikim samurajskim mačem, a kako ni u opasnim scenama nije želio dvojnika na snimanju je zamalo ostao bez glave kada je statist u posljednji čas zadržao oštricu mača pred njegovim vratom.

Pročitajte više