Tom Cruise ima troje djece. Jednoj kćeri nije bio na vjenčanju, a s drugom ne priča

Foto: Profimedia

TOM CRUISE, prema mišljenju mnogih žena, najseksi je glumac na svijetu, a uz to je i otac troje djece. Holivudska zvijezda ženila se tri puta, a s dvije žene je dobio djecu. 

Njegova prva supruga, glumica Mimi Rogers, imala je 31 godinu kada se udala za Cruisea 1987. godine. Glumac je imao 24 godine u vrijeme kada se vjenčao s Mimi, bivšom suprugom scijentologa Jima Rogersa. Par je objavio razvod 1990. godine.

Starijoj kćeri nije došao na vjenčanje

S Nicole Kidman bio je u braku više od 10 godina i par je posvojio dvoje djece: Isabellu Kidman (30) Cruise i njezina biološkoga brata Connora Cruisea (27). Bivši supružnici razveli su se 2001. godine.

Isabella je po struci modna dizajnerica, a 2015. godine udala se za Maxa Parkera. Par živi u Londonu, a Bella je u nekoliko navrata medijima rekla kako nije u kontaktu sa svojim roditeljima, što se pokazalo i na dan njezina vjenčanja, kojem nisu nazočili ni Nicole ni Tom.

Njezin brat Connor je u dobrim odnosima s ocem, s obzirom na to da su često snimljeni skupa tijekom godina. On je neko vrijeme išao očevim stopama pa se tako 2008. godine pojavio u filmu Seven Pounds, a 2012. godine u filmu Red Dawn, ali danas svoj život čuva u privatnosti.

S mlađom kćeri ne priča već 10 godina

Pet godina poslije razvoda s Nicole Kidman Tom Cruise vjenčao se s Katie Holmes i iste godine dobili su kćer Suri koja danas ima 17 godina. Par se razveo nakon šest godina braka, a glumac od tada nema kontakt s kćeri.

Suri se nedavno počela prijavljivati za fakultete, a u odabiru joj pomaže majka, ali ne i slavni otac jer "on nije dio njezinog života", prema izvoru Daily Maila. Dok glumica aktivno pomaže kćeri s prijavama za koledž, otac tinejdžerice otuđen je od svoje kćeri još od 2013., odnosno godinu dana nakon što su se on i Katie razveli.

U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak strahujući da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju zbog religije kojoj je Tom nevjerojatno posvećen. Njezina odluka o napuštanju religije, kao i braka, izazvala je velik razdor među bivšim supružnicima, zbog čega se odnos Toma i Suri s godinama sve više pogoršavao i sve su udaljeniji.

"Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vrijeme s njim već desetak godina", naveo je insajder za britanski tabloid i dodao da "ne gleda njegove filmove" i da "on ne sudjeluje u njezinu životu". Međutim, izvor je naglasio da će Tom platiti troškove školarine, prema sporazumu o razvodu s bivšom glumicom. 

Pročitajte više